Upp

Vendre lanserar integration med fyndsajten Fyndiq

Nu ska det bli lättare för Fyndiqs e-handlare att sälja via deras marknadsplats. Efter att Fyndiq lanserat kopplingar till flera nya e-handelsplattformar är det nu dags för en integration med e-handelsleverantören Vendre.

Vendre har gjort sig kända som ett konsultbolag med spetskompetens inom e-handel och kunskaper inom affärsutveckling, system och konsultation. Sedan en kort tid tillbaka är deras system helintegrerat med Fyndiqs. Detta innebär att butiker på Vendres plattform från och med nu kan börja sälja sina produkter på Fyndiqs marknadsplats. Integrationen kommer att stödja flera betydande funktioner, som lagersynkronisering och produktöverföring. För Vendre innebär den nya integrationen med Fyndiq bland annat att en order som görs på Fyndiq kan gå direkt in i Vendres system, vilket har många praktiska fördelar.

Ett stort antal av de e-handlare som säljer sina produkter med Fyndiq baserar sitt val av plattform på vilka integrationer den har. Vendre satsar mycket på e-handel som anpassats till både e-handlarna och slutkonsumenterna. För att utöka affärsvärdet måste e-handlare som valt att starta e-shop enkelt kunna ta hand om sina butiker och slutkonsumenterna tycka om att handla från butiker som byggts av Vendre. Internetword har gjort en kartläggning av vad en e-handelsplattform behöver. Den kan du hitta här: http://internetworld.idg.se/2.1006/1.229238/guide-valj-ratt-e-handelsplattform

Fyndiq har sedan starten år 2010 successivt utökat sina kopplingar till olika e-handelsplattformar. I dagsläget har företaget förbindelser till Wikinggruppen, Askås, Fortus International, C4 Media, Talex, Kodmyran, Sello och nu Vendre. I framtiden hoppas Fyndiq kunna ansluta sig till ännu fler e-handelsplattformar.