Upp

Engagera dina kunder till köp genom inspirationsvideo

För en verksamhet som vill hålla sig i framkant är det viktigt att hänga med i nya trender. Så resonerar frisörsalongen Björn Ehlin Hairteam när det kommer till marknadsföring. Därför har salongen, i samarbete med videoproduktionsföretaget Liljeback, framställt en inspirationsvideo som ska gestalta stämningen i salongen och visa på frisörernas expertis. Något som går i linje med redaktionens trendspaning för det nya året - där ärlighet, transparens och personlighet är tre mjuka värden som under 2015 kommer bli ännu viktigare för kunder när de väljer tjänsteföretag på internet

När syftet är att inspirera, visa expertis eller förmedla närvaro har innehållsmarknadsföring visat sig vara en effektiv metod. Video, animation och rörlig grafik gör det enklare att förmedla budskap på målgruppens villkor. Dessutom kan rörliga bilder vara ett mer effektivt sätt att gestalta värderingar än att redogöra för dessa i ord.

Med sin inspirationsvideo vill Björn Ehlin Hairteam förmedla stämningen i salongen istället för att beskriva den, och samtidigt visa hur frisörerna jobbar. Med musik och bild visar de upp salongen som en avslappnad och stilren miljö.

Björn Ehlin Hairteam vill utmärka sig som en trendmedveten frisörsalong med ambition att inspirera. Salongen på Sysslomansgatan i Uppsala för samman erfarna frisörer och kunder som ställer höga krav på service. Utöver klippning och färgning erbjuder salongen en rad andra skönhetsbehandlingar.

Liljeback använder video och rörlig grafik som medel för att förmedla budskap och kunskap. Målsättningen är att uppnå bästa möjliga effekt med marknadsföringen genom ett extra tydligt målgruppsfokus. Liljeback jobbar med såväl filminspelningar som avancerad 3D och rörlig grafik. Mer info om hur Liljeback jobbar hittar du här: http://chrisliljeback.com/?page_id=837