Upp

ABUS: Animerade produkter får besökare att stanna längre på din hemsida

ABUS Kransystem är en av de största på marknaden i Sverige och finns representerade över hela landet. På deras hemsida finns en förteckning över deras produkter, som nyligen utökats med animeringar. Syftet med animeringar är att enkelt visa upp och åskådliggöra funktionen för potentiella användare. På så vis kan de bilda sig en uppfattning om hur den aktuella funktionen ter sig på plats.

Animeringar finns numera till produktgrupperna travers, lättravers och svängkran. Klippen finns inbäddade i sidan, som t.ex. för Tvåbalkstravers, men kan även ses i större format eller helskärm på YouTube via länken i den inbäddade videon. I videon förses användaren även med aktuell information så som lyftkapacitet och max spännvidd.

För den som inte vill eller har möjlighet att titta på ABUS produktanimeringar finns naturligtvis även mer traditionella produktblad med tekniska specifikationer i pdf-format att tillgå.

Se även Tyska Wirtschaftswunder som använder sig av animationer vi gillar. Om du tyckte denna artikel var givande läs även vår artikel om hur man marknadsför sig genom ljud.